1ος΄ Κυκλος Σπουδων

Αγαπητοί Μεταπτυχιακοί,


Την Παρασκευή 22/11/2019 το μάθημα Προηγμένες Δικτυακές Τεχνολογίες με την Kα. Μαργαρίτη δεν θα πραγματοποιηθεί.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ημερομηνία της αναπλήρωσης.


Στη διάθεσή σας
Η γραμματεία του ΠΜΣ

Αγαπητοί μεταπτυχιακοί φοιτητές

Σας ενημερώνουμε  ότι , το μάθημα “Αλγόριθμοι και Προχωρημένες Δομές Δεδομένων” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/11/2019 στις 3:00μμ-7:00μμ έναντι της προγραμματισμένης ώρας 3:00μμ-5:00μμ. Δηλαδή θα συνεχιστεί το μάθημα και το επόμενο 2ωρο αντί του μαθήματος ” Προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας σημάτων ”

Στη διάθεσή σας,
Η γραμματεία του ΠΜΣ

Αγαπητοί μεταπτυχιακοί φοιτητές,

Σας ανακοινώνουμε ότι , την Τρίτη 12-11-2019 και ώρες 15:00 με 17:00, στη θέση του μαθήματος “Αρχιτεκτονική υπολογιστικών συστημάτων & ενσωματωμένα συστήματα” με τον κ. Γλαβά, θα πραγματοποιηθεί το μάθημα “Προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας σημάτων ” με τον κ. Τζάλα.

Στη διάθεσή σας,

Η γραμματεία του ΠΜΣ

Αγαπητοί μεταπτυχιακοί φοιτητές ,

Σας ανακοινώνουμε ότι, τα μαθήματα “Αλγόριθμοι και προχωρημένες δομές δεδομένων “με τον κύριο Γκόγκο & “Προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας” με τον κύριο Αντωνιάδη σήμερα 07-11-2019 δεν θα πραγματοποιηθούν .

Θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση για τις μέρες αναπλήρωσης .

Πρόσκληση
φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
στην Εκδήλωση “Γίνε ο Μέντορας που θα επιθυμούσες να είχες!”
του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων”
……………………………………………………………………………………..

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) ξεκινάει και σε προσκαλούμε στην εκδήλωση  “Γίνε ο Μέντορας που θα επιθυμούσες να είχες!”, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.00 μμ, στην αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μεταβατικό κτίριο, 2ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις τις εμπειρίες φοιτητών, αποφοίτων και Μεντόρων που έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., να συνομιλήσεις μαζί τους, αλλά και να δηλώσεις τη συμμετοχή σου ως καθοδηγούμενος/η (mentee), προκειμένου να αξιοποιήσεις κι εσύ τις δυνατότητες που ανοίγονται για τη διαχείριση της σταδιοδρομίας σου.

Μαζί μας θα είναι η κα Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του Οργανισμού για την επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών «Women on Top», Συγγραφέας, η οποία σε μια διαδραστική παρουσίαση θα συνομιλήσει μαζί μας για την αξία της ευελιξίας, το μύθο των “σωστών” επιλογών στις σπουδές και τη σταδιοδρομία, καθώς και για τα μυστικά της ουσιαστικής επαγγελματικής δικτύωσης.  

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπ. διδάκτορες του Π.Ι. ως καθοδηγούμενους (Mentees) και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Μέντορες (Mentors).

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο  του Προγράμματος: http://mentoring.dasta.uoi.gr και για την εκδήλωση στο facebook_event_mentoring.uoi

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.    

Σε περιμένουμε!

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 2/10/2019 και ώρα 15.00 θα πραγματοποιηθεί καλωσόρισμα και ενημέρωση των μεταπτυχιακών φοιτητών από τον Διευθυντή του ΠΜΣ και τους καθηγητές του Προγράμματος στο Αμφιθέατρο Μεταπτυχιακού.

Αγαπητοί Μεταπτυχιακοί Φοιτητές,

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Πληροφορικής και Δικτύων» του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η αίτησή σας για να συμμετάσχετε στο  Μεταπτυχιακό, έχει γίνει δεκτή σύμφωνα με την απόφαση της Συνέλευσης του τμήματος της 25/9/2019.

Απαιτείται πλέον να συμπληρώσετε τα επισυναπτόμενα έντυπα (Αίτηση εγγραφής,  Υπεύθυνη Δήλωση, Δήλωση Ενημέρωσης Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων) και να τα υποβάλλετε στη γραμματεία του τμήματος συνοδευόμενα από έντυπο ταυτοπροσωπίας μέχρι την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15.00 θα πραγματοποιηθεί υποδοχή και ενημέρωση των μεταπτυχιακών, στο αμφιθέατρο του τμήματος, όπου είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

Χρυσόστομος Στύλιος

Διευθυντής ΠΜΣ «Πληροφορικής & Δικτύων»                                                                      

Το Πρόγραμμα Μαθημάτων που αφορά το Χειμερινό Εξάμηνο 2019-2020, έχει αναρτηθεί στην Οργάνωση Σπουδών/Πρόγραμμα Σπουδών/Χειμερινό Εξάμηνο

  • Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να δείτε το Πρόγραμμα.
  • Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το Πρόγραμμα.

Ανακοίνωση επιλογής εισακτέων ΠΜΣ

Η αξιολόγηση και επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 26/09/2019. Η επιλογή των εισακτέων στο ΠΜΣ θα ανακοινωθεί μέσω στης ιστοσελίδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΠΜΣ Πληροφορικής και Δικτύων, ότι η έναρξη μαθημάτων θα γίνει Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.