Γίνε ο Μέντορας που θα επιθυμούσες να είχες!

Πρόσκληση
φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
στην Εκδήλωση “Γίνε ο Μέντορας που θα επιθυμούσες να είχες!”
του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων”
……………………………………………………………………………………..

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) ξεκινάει και σε προσκαλούμε στην εκδήλωση  “Γίνε ο Μέντορας που θα επιθυμούσες να είχες!”, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.00 μμ, στην αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μεταβατικό κτίριο, 2ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις τις εμπειρίες φοιτητών, αποφοίτων και Μεντόρων που έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., να συνομιλήσεις μαζί τους, αλλά και να δηλώσεις τη συμμετοχή σου ως καθοδηγούμενος/η (mentee), προκειμένου να αξιοποιήσεις κι εσύ τις δυνατότητες που ανοίγονται για τη διαχείριση της σταδιοδρομίας σου.

Μαζί μας θα είναι η κα Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του Οργανισμού για την επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών «Women on Top», Συγγραφέας, η οποία σε μια διαδραστική παρουσίαση θα συνομιλήσει μαζί μας για την αξία της ευελιξίας, το μύθο των “σωστών” επιλογών στις σπουδές και τη σταδιοδρομία, καθώς και για τα μυστικά της ουσιαστικής επαγγελματικής δικτύωσης.  

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπ. διδάκτορες του Π.Ι. ως καθοδηγούμενους (Mentees) και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Μέντορες (Mentors).

 

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο  του Προγράμματος: http://mentoring.dasta.uoi.gr και για την εκδήλωση στο facebook_event_mentoring.uoi

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.    

Σε περιμένουμε!

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων